VEGANSKT ANSIKTSSERUM

Ett extremt fuktgivande sterilt veganskt serum för ansikte, ögon och läppar med ren hyaluronsyra. En 7-dagars fuktboost. Hyaluronsyra är ingen syra utan en sockermolekyl som binder upp till 1000 gånger sin egen vikt i vatten vilket gör att serumet tillför extremt mycket fukt.

Att tillsätta hyaluronsyra och fukt till huden gör att det bromsar hudens åldrande. Därav har serumet en föryngrande effekt på huden. Det är en klinisk professionellt framtagen produkt. Produkten innehåller lågmolekylär hyaluronsyra vilket gör att den lättare penetrerar ner i huden. Den innehåller hyaluronsyra samt vatten och salter.

ANTI - AGE CRÉME

HynE 24 Hour - facial créme / Anti-age nr 1 är en extremt återfuktande ansiktscréme som passar alla hudtyper. Crémen innehåller hyaluronsyra. Hyaluronsyra är ingen syra utan en sockermolekyl som  binder upp till 1000 gånger sin egen vikt i vatten vilket gör att crémen tillför extremt mycket fukt. Att tillsätta hyaluronsyra och fukt till huden gör att det bromsar hudens åldrande samt att hyaluronsyra bidrar till att fylla och släta ut rynkor och fina linjer. Därav har serumet en fungerande föryngrande effekt på huden. Det är en klinisk professionellt framtagen produkt. Den är svensktillverkad och innehåller inga silikoner. Den är lätt att resa med den då den innehåller 30 ml samt att det är en 24-Hour produkt / 3-in-1 / dag-natt-ögon. 
HynE anti-age crème är den första skönhetsprodukten i Hynes hud, hår och ögon serie tillverkad för kvinnor och män i Sverige med huvudkontor i Visby på Gotland.
Hyne samarbetar med ett svenskt forsknings & lifescienceföretag vilka har över 20 års erfarenhet av forskning och framtagning av hyaluronsyra.
Hyalurosnyran i Hynes produkter är bakteriellt framtagen hyaluronsyra och ej testad på djur. Hyaluronsyran har samma molekylstruktur som oss människor och är därför nästan omöjlig att vara allergisk mot. 

LÅNGVARIG FUKT ÅT DIN HY

Hyaluronsyra är ingen syra utan en sockermolekyl som tillsätter extremt mycket fukt till huden. Hyaluronsyra i sitt rena tillstånd har en unik förmåga att binda vatten. Den kan binda vatten upp till 1000 gånger sin egen vikt. Detta gör att hyn bibehåller sin fukt utan att kännas fet och oljig.
Att tillsätta hyaluronsyra och fukt till huden gör att det bromsar hudens åldrande samt att hyaluronsyra bidrar till att fylla och släta ut rynkor och fina linjer.
Därav har serumet en fungerande föryngrande effekt på huden.
Serumet och ansiktscrémen tillför extremt mycket fukt.
Hyne samarbetar med ett svenskt forsknings & lifescienceföretag vilka har över 20 års erfarenhet av forskning och framtagning av
hyaluronsyra.
Hyalurosnyran i Hynes produkter är bakteriellt framtagen hyaluronsyra och ej testad på djur. Hyaluronsyran har samma molekylstruktur som oss människor och är därför nästan omöjlig att vara allergisk mot.

HYNE BEAUTY PRODUCTS

Hynes produkter är framtagna

för kvinnor och män och är baserad

på fermenterad hyaluronsyra.

Produkterna är tillverkade i Sverige

och ej testade på djur.

info@hynebeauty.com

Copyright HynE 2018

Org.nr: 559089-8515

Södra Kyrkogatan 1 • 621 56 Visby, Gotland