HynE anti-age och hyaluronsyra

MEDICINSK UPPTÄCKT BLEV SUCCÉ SOM ANTI-AGE CRÈME

HynE anti-age crème innehåller svensk hyaluronsyra, ett kroppsnära ämne, som samarbetar med hudens egna molekyler. Den har en unik förmåga att binda vatten vilket gör den extremt fuktgivande.

Genom att tillföra huden hyaluronsyra bidrar den till att fylla och släta ut rynkor och fina linjer.

 

Träffa Kicki

Hej! Jag heter Kicki Scheller och jag har extremt känslig hy och det är väldigt få ansiktskrämer jag kan använda. HynEs kräm funkar utmärkt - den jobbar med mig istället för mot mig. Den innehåller även hyaluronsyra och ger därför min hud väldigt mycket fukt vilket är en förutsättning för att hålla huden spänstig och fin.

Träffa Elvira

Jag heter Elvira af Winklerfelt och jag har blandhy. Min hy är fetare i T-zonen där jag lätt får finnar och så är jag torrare på kinderna. Jag har även väldigt känslig hy vilket har gjort det svårt för mig att hitta ansiktskrämer som inte får min hy att blossa upp.

HynE är perfekt för mig då den passar både känslig & normal hy och den ger även bra återfuktning. Normalt så har det varit svårt för mig att med tanke på min blandhy, använda en och samma kräm, men HynE fungerar utmärkt för mina olika hudpartier. Det är även en dag, natt och ögoncreme - en 24-Hour. Enkelt och lätt för mig att ha med på resan också!

Träffa Tove

Hej jag heter Tove Jokiranta!

Jag har som många andra en blandhy och ibland får jag utslag, finnar och torra fläckar.

För mig är det viktigt att hitta en rutin som jag kan hålla, och en kombinerad kräm som är både dag, natt och runt ögon. Jag vill ha en bra fuktighetsgivande kräm som är enkel och lätt att applicera och HynEs ansiktskräm är perfekt för mig! Så mycket enklare med en och samma kräm att jobba med än tre eller fler olika. Jag har märkt att min hy har blivit mer spänstig och renare efter användning av HynE och mina torra vinterfläckar runt ögonen har försvunnit. Den känns fräsch och naturlig på huden. Det är så mycket roligare att ta hand om min hy nu när jag hittat en produkt jag verkligen tycker om!

HYNE BEAUTY PRODUCTS

Hynes produkter är framtagna

för kvinnor och män och är baserad

på fermenterad hyaluronsyra.

Produkterna är tillverkade i Sverige

och ej testade på djur.

info@hynebeauty.com

Copyright HynE 2018

Org.nr: 559089-8515

Södra Kyrkogatan 1 • 621 56 Visby, Gotland